24 sep

Death Grip Syndrome

Som första inlägg här börjar jag med det någorlunda annorlunda problemet kallat Death Grip Syndrome, som på Svenska kan översättas till ungefär Dödsgrepp-syndromet och det syftar till greppet runt penis vid masturbation. Det här är den typ av problem där mörkertalet är stort, eftersom det är ett problem man inte gärna pratar med någon. Men kanske behöver man inte heller prata med någon om det här är något man har problem med, eftersom det mycket handlar om vanor.

Generellt sett är det så att om man masturberar mycket och aggressivt så  krävs det mer och mer stimulans för nå en utlösning.

Har det gått långt kan det bli så att en riktig vagina inte längre ger tillräcklig stimulans.

Vad gör jag åt det?

Måste jag sluta runka? Nej. Men du behöver göra förändringar. Det du vill ska hända är att du ska avvänja din penis från hårt tryck, så att den med tid blir stimulerad av ett lättare tryck. I stundens hetta kan det vara svårt att följa principer som att ”inte hålla i den för hårt” och man tänker att ”jag gör det nästa gång”.

Ett bra tips är att införskaffa en fleshlight, eftersom den har ett hårt skal kan du inte påverka trycket på din penis. Den finns även i olika grader av stimulans, som man får genom att byta innandöme. Man kan alltså börja med en som har mycket stimulans och jobba sig neråt. Klicka här för att läsa mer om fleshlight.

Snart kommer flera inlägg som jag hoppas är det till hjälp för någon. På återseende.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *